Ağaç kesme fidan dik

Orhaneli Orman İşletme Müdürlüğü tarafından yılbaşı öncesinde; “Yeni yıla ağaç keserek değil, fidan dikerek girelim’ kampanyası kapsamında ilçedeki Durdu Bey Camii önünde vatandaşa fidan dağıttı.

Ağaç kesme fidan dik

OSMAN SAK

Özellikle yılbaşı kutlamaları çerçevesinde bu dönemde ormanlık alanlardan yetişmiş çam ağaçlarının kesilebildiğini ifade eden, Orhaneli Orman işletme Müdürü Sadettin Özer, bunun önlenmesi amacıyla Orman ve Su İşleri Bakanlığı”nın ‘Ağaç kesme fidan dik’ kampanyası başlattığını anlattı. Kampanya çerçevesinde müdürlük olarak ‘Ağaç keserek değil, fidan dikerek geçireceğimiz bir yıl dileğiyle’ vatandaşlara 3 bin fidanı ücretsiz dağıttıklarını dile getiren Özer, ‘Sedir, selvi, fıstıkçamı ve defne cinslerindeki fidanlarımıza talep büyük oldu. Dağıtıma başlamamızdan kısa süre sonra fidanlar tükendi. Birbirleriyle yarışan vatandaşlar birden fazla fidan almaya çalıştı’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X