‘Ağa’nın eli tutulmaz! 3-1

Yeşil kırmızı beyazlılar, zorlandığı maçta Yıldırım Ayyıldızspor’u, Ömer, Emin ve Abdülkadir’in golleriye mağlup etti.

‘Ağa’nın eli tutulmaz! 3-1

Umut Kutluca

U17 Yaş Ligi 1. Grup 8. hafta mücadelesinde Ağaköyspor, Yıldırım Ayyıldızspor’u 3-1 yendi. Atıcılar 1 Sahası’nda yaşanan zorlu mücadeleyi kazanan yeşil kırmızı beyazlılar, puanını 21’e çıkararak, büyük sevinç yaşadı. Liderlik yarışında kendini göstermek isteyen Ağaköyspor, 25. dakikada Ömer Faruk Tanyeli ile 1-0 öne geçti.

SON GOL ABDÜLKADİR’DEN

İkinci yarının hemen başında Ağaköy, 42. dakikada Emin Demirbilen ile 2-0 öne geçti. 49. dakikada Ayyıldızspor 49. dakikada İsmailcan Şenkaya ile cevap verdi: 2-1. Ayyıldız beraberlik golü için 55. dakikada Musa, 63. dakikada Ersin ile geliştirdiği atakları cömertçe harcadı. Maçın skorunu ise 80’de Ağaköyspor’dan Abdülkadir Yılmaz belirledi: 3-1.

SAHA: Atıcılar 1

HAKEMLER: Harun Özkan (**), Ahmet Dilek (**), Berk Barış Koçal (**) 

GOLLER: Dk.25 Ömer, Dk.42 Emin, Dk.80 Abdülkadir (Ağaköyspor), Dk.49 İsmailcan (Ayyıldızspor)

AĞAKÖYSPOR: Ali (***), Hasan (**), Emirhan (**), Yusuf (**), Güven (**), Barış (**), Ömer (***), Emin (***), Melih (**) (Dk.62 Kürşat *), Zeki (**), Abdülkadir (***)

AYYILDIZSPOR: Siyami (**), İsmailcan (**), Enes (**), Bilal (**), Metehan (**), Ahmet (**), İbrahim (**), Saruhan (**), Musa (**), Ersin (**), Berkan (**) (Dk.70 Berat *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X