Ahmet Kaya’nın hayatı sahnede

Ahmet Kaya’nın eserlerinin ve yaşamından kesitlerin yer aldığı müzikli tiyatro oyunu ‘Hep Sonradan’ın ilk gösterimi yapıldı.

Ahmet Kaya’nın hayatı sahnede

Yapımcılığını Boğaziçi Gösteri Sanatları Topluluğu (BGST) ve An Yapım’ın üstlendiği oyunun İstanbul UNIQ Hall’de gerçekleştirilen gösterimi öncesinde açıklama yapan Cüneyt Yalaz, oyunun hem metin ekibinde yer aldığını hem de oyunculuk yaptığını söyledi.

Metin, müzik, oyunculuk gibi pek çok konuyla ilgilendikleri prova ve hazırlık sürecinin heyecanlı ve yorucu geçtiğini vurgulayan Yalaz, şunları kaydetti:

‘Yorucu oldu ama bir yandan da çok keyifliydi. Önemli bir proje olduğunu düşünüyoruz. Ahmet Kaya ile ilgili ilk kez böyle bir proje yapılıyor. Ahmet Kaya’nın şarkıları sahneye ilk kez taşınıyor. Ahmet Kaya Türkiye’nin vicdanı, oyunun o vicdanı yeniden açığa çıkartmak gibi bir hedefi var.’

foto-020.jpg

Ahmet Kaya’nın eserlerinin ve yaşamından kesitlerin yer aldığı müzikli tiyatro oyunu ‘Hep Sonradan’ın ilk gösterimi yapıldı. Oyunda Ahmet Kaya’nın çocukluk arkadaşı Salih karakterini canlandıran Cüneyt Yalaz ile Elit Andaç Çam (solda) oyuncu, Kardeş Türküler solisti Feryal Öney de müzisyen olarak görev aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X