Aidat borcunda fırsatı kaçırmayın

Bursa iş dünyasının çatı kuruluşu Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) aidat borçları için başlattığı yapılandırma fırsatı devam ediyor.

Aidat borcunda fırsatı kaçırmayın

Odaya birikmiş aidat borcu olan üyeler, 31 Temmuz’a kadar uygun taksit ve ödeme avantajlarından faydalanabilecek. 

18 Mayıs 2018 tarihi itibari ile yürürlüğe giren ‘7143 Sayılı Bazı Alacakların Yapılandırılmasına Dair Kanun’ kapsamında borcu bulunan oda üyelerine yönelik yapılandırmaya BTSO üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği bildirildi. Oda’dan yapılan açıklamaya göre, geçmiş dönem aidat borçları gecikme zammı ve faizi alınmaksızın 31 Temmuz 2018 tarihine kadar tek seferde ödenebileceği gibi, yapılandırma kapsamında oda üyelerine birikmiş aidat borçlarını vade farkı olmaksızın 6 aya kadar taksitlendirme fırsatı da sunuluyor.

Bu kapsamda dilekçelerini BTSO’ya teslim eden üyelerin, peşin veya ilk taksit ödemelerini temmuz ayı sonuna kadar yapmaları gerekiyor. Söz konusu süre içinde ödeme yapılmaması halinde yapılandırma başvuruları iptal edilecek.

Bu haktan yararlanmak isteyen Oda üyeleri, www.btso.org.tr web adresindeki duyurular bölümünden indirdikleri dilekçeyi doldurarak, Bursa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki BTSO Merkez Binası’na bu ay sonuna kadar başvuru yapabilecek.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X