‘Ajda’nın kölesiyim!’

Ankara’da düzenlenen bir söyleşiye konuk olan ünlü sanatçı Ajda Pekkan, kendisi hakkında merak edilenleri içtenlikle cevapladı.

‘Ajda’nın kölesiyim!’

Sanatçı, kendisine yöneltilen, ‘En çok neyi özlüyorsunuz?’ sorusuna, ‘En çok Ajda Pekkan olmadan önceki Ajda Pekkan’ı özlüyorum. Ben hem Ajda Pekkan’ım hem de Ajda Pekkan’ın kölesiyim aynı zamanda’ dedi. 

Sanatçı, ‘Herkes Ajda Pekkan’a hayranken, Ajda Pekkan birine nasıl hayran olur?’ sorusuna ise, ‘Yalan söylememesi lazım. Masamda yeyip içip beni satmaması lazım. Ajda Pekkan olunca o kadar yalnız kalıyorsunuz ki. O yüzden korunaklı yaşamaya çalışıyorum’ diye konuştu.

KADINLARI HER GÜN HATIRLAMALIYIZ

Evde sıradan ve salaş, sahnede ise abartılı kıyafetleri sevdiğini söyleyen Ajda Pekkan, fit vücudunu spora borçlu olduğunu vurguladı. Şu sıralar sosyal medyadan yemek tarifi hesaplarını takip ettiğini anlatan sanatçı, daha sonra şarkılarını seslendirdi. Kadına şiddete karşı duyarlılık yaratmak adına herkesi şiddeti durdurmaya davet ettiğini ifade eden Pekkan ayrıca, kadınları yalnızca özel günlerde değil 365 gün hatırlanması gerektiğini anlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X