AK Parti Gemlik’te birlik beraberlik mesajı

AK Parti Bursa’da ziyaretler devam ediyor.

AK Parti Gemlik’te birlik beraberlik mesajı

CEMAL KIRGIZ

TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, İçişleri eski Bakanı Efkan Ala ve AK Parti Bursa Milletvekilleri Zafer Işık, Muhammet Müfit Aydın, Refik Özen, Atilla Ödünç, Vildan Yılmaz Gürel, Ahmet Kılıç ve AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Gemlik’te ilçe teşkilatını ziyaret etti. 

Toplantıda ilk hedef olarak yerel seçimler belirlenirken, birlik ve beraberlik mesajları verildi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, daha çok çalışma, hizmet ve yatırım sözü verdi.

Efkan Ala ise, değerlendirme toplantılarının periyodik hale geleceğini belirterek, “Sizleri dinlemek için buraya geldik. Önümüzdeki dönemin plan, proje, hizmet ve yatırımlarının yanı sıra, eksiklerimizi görmek ve bunları hep birlikte gidermek için bu değerlendirme toplantılarını yapıyoruz” dedi. 

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu da, hizmet ve birlik beraberlik mesajları verirken, Milletvekili Zafer Işık da, teşkilat içinde ayrım olmaması gerektiğine vurgu yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X