AK Parti Genel Merkezi’nde sürpriz görüşme

Cumhurbaşkanı Erdoğan, başbakan eski yardımcısı Arınç ile bir araya geldi.

AK Parti Genel Merkezi’nde sürpriz görüşme

Bülent Arınç, görüşme sonrası “Sayın Cumhurbaşkanımız davet etti. Güzel, olumlu bir görüşmemiz oldu. Kendisiyle güncel konular üzerinde de parti üzerinde de konuşmalarımız oldu. Kendilerine de başarılar diledim. Faydalı bir görüşme oldu bu görüşmelerimiz devam edecek” dedi.

Arınç, “Milletvekili adayı olacak mısınız?” sorusu üzerine “Ben 7 Haziran 2015 seçimlerinde aktif siyasete veda ettim. Ne 7 Haziran’da ne Kasım’da aday olmadım. Bu düşüncem devam ediyor.

Ben Meclis Başkanlığına kadar 20 yıl süren vekilliğe kadar siyasetin her kademesinde bulundum.

Kendi irademle, isteyerek aktif siyasete veda ettim. Bundan sonra tekrar milletvekilliğinden başlayacak değilim. Bana kimse teklifte de bulunmadı. Bunu hiç düşünmüyorum.

Bu üzerinde düşünecek bir durum değil. Bu ülke için yapılacak çok önemli hizmetler olacağına inanıyorum” yanıtını verdi.

ABDULLAH GÜL KONUŞULDU MU?

Arınç, Abdullah Gül’ün aday olacağı iddiasının konuşulup konuşulmadığına ilişkin soru üzerine de “Her konuyu görüştük ama bu konuda açıklama yapma yetkisini kendimde görmüyorum. Çok özel konuşmalarımızı şimdilik mahremimizde tutuyoruz. Başbaşa görüştük” dedi.

BEN AK PARTİLİYİM, PARTİMDEN DE MEMNUNUM

Arınç bir gazetecinin ‘Cumhurbaşkanının adaylığını destekliyor musunuz?’ sorusunu da şöyle yanıtladı: “Kendilerine başarılar diledim. Ben bir AK Partiliyim. Partimden de memnunum.

Bazı partililerin yaptığı bizi her ne kadar üzse de ben AK Parti’nin ülkeye çok büyük hizmet ettiğine inanıyorum. Başka bir partiyle ilgili olumlu kanaatimi de ortaya koymam.

Ben ne AK Parti ne onun genel başkanına zarar verecek hareketin içinde olmam. Ben iyi bir AK Partiliyim”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X