AK Parti heyetinden Karacabey’e ziyaret

Ziyarette, gündemdeki yatırımlar ve projeler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

AK Parti heyetinden Karacabey’e ziyaret

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa Milletvekilleri Refik Özen, Ahmet Kılıç, Zafer Işık, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Yıldız, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ve AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, Karacabey Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyarette, gündemdeki yatırımlar ve projeler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, göreve geldikleri günden bu yana ilçede yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Ayrıca ilçede gerçekleştirilecek çalışmaların da ele alındığı ziyaret ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Ali Özkan, sürdürülebilir gelişimi esas aldıklarını ifade etti. Özkan, “Gelecek yolculuğumuza emin adımlarla ilerliyoruz.

Karacabey adının kalkınmış kentler arasına yazdırılma hedefine doğru kararlı bir şekilde yol alıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana uygulamaya koyduğumuz akılcı yönetim ve çözümler ile ilçemizi modern bir görünüme kavuşturmak adına projeler geliştiriyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X