AK Parti il kongresi 10 Ocak`ta yapılacak

AK Parti`de il ve ilçe kongrelerinin tarihleri belirlendi.

AK Parti il kongresi 10 Ocak`ta yapılacak
İl kongresi 10 Ocak’ta gerçekleştirilecek.
 
Konu ile ilgili açıklama yapan İl Başkanı Cemalettin Torun, yeni ilçe ve il yöneticilerinin AK Parti Bursa teşkilatlarının her kademesinden üyeleriyle yapılan istişareler ve uzlaşma sonucunda belirleneceğini ve bu yeni kadroların partilerini en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi.
 
Torun, “15 Eylül’den bu yana süreci en ince noktasına kadar değerlendirip, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Teşkilatlarımızın her kademesinden üyelerimizin fikirleri alınarak yapılacak istişarelerin sonucunda belirlenecek olan adaylarımız, yönetimlere geldikleri takdirde partimizi ve şehrimizi geleceğe taşıyacak, ülkemizin Yeni Türkiye hedefine önemli katkılar koyacak isimler olacaklardır.
 
Kongre sürecimizin ardından yapılacak olan 2015 Genel Seçimleri halkımıza verdiğimiz yeni anayasa ve Yeni Türkiye sözlerini tutabilmemiz açısından çok önemli. Bu seçimlere partimizi kongrelerimiz sonucunda belirlenecek olan isimler taşıyacak.
 
Bu açıdan önemli bir süreç yaşıyoruz. Kongrelerimiz sonunda ilçe ve il yönetimlerimiz için en doğru isimlerin yönetimlere geleceğine inanıyor ve kongrelerimizin hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
 
İLÇE VE İL KONGRELERİNİN TARİHLERİ
 
Yıldırım: 14 Kasım, Karacabey: 15 Kasım, Mustafakemalpaşa: 15 Kasım, Osmangazi: 16 Kasım, Gemlik: 21 Kasım, Yenişehir: 22 Kasım, Mudanya: 22 Kasım, Nilüfer: 23 Kasım, Büyükorhan: 29 Kasım, Harmancık:29 Kasım, Orhaneli: 30 Kasım, Keles: 30 Kasım, Kestel: 6 Aralık, İznik: 7 Aralık , Gürsu: 7 Aralık, Orhangazi: 13 Aralık, İnegöl: 14 Aralık, İl Kongresi: 10 Ocak.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X