AK Parti il kongresine hazırlanıyor

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, 10 Ocak Cumartesi günü Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirilecek olan 5. Olağan İl Kongresi öncesinde ilçe başkanları bir değerlendirme toplantısı düzenledi.

AK Parti il kongresine hazırlanıyor

Burada konuşan Torun, kongreye tüm Bursa teşkilatları olarak en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, “Çok şükür ilçe kongrelerimizi birlik, beraberliğimize, ortak akıl kültürümüze uygun bir şekilde atlattık. Şimdi sırada il kongremiz var. Bu kongremizin de partimize yakışır biçimde güzellikler içinde geçeceğine inanıyorum. Kongremize Sayın Başbakanımız da teşrif edecekler. Bursamıza yakışır bir il kongresi geçireceğimize inanıyorum” dedi.

İlçe kongrelerinin ardından partilerini 2015 seçimlerine hazırlayacak olan kadroların belirlendiğini vurgulayan Torun, şunları söyledi:

“İnanıyorum ki kongremiz sonucunda il başkanlığı ve yönetimi için de partimizi ve ülkemizi büyük hedeflerine taşıyabilecek isimler belirlenecektir. İstişare kültürümüzü en iyi şekilde yansıtan bir kongre daha yaşayacağız. Şu anda bize düşen kongremize en iyi şekilde hazırlanıp, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun da katılımıyla Bursamıza yakışır bir il kongresi düzenlemektir. Bunun için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz ve çalışmaya da devam etmeliyiz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X