AK Parti önündeki polis noktasına silahlı saldırı!

Beyoğlu Sütlüce’deki AK Parti İstanbul İl Başkanlığı binası girişinde bulunan polis noktasına bir otomobilden uzun namlulu silahla ateş açıldı. Saldırı da ölen ya da yaralanan olmazken, polis ekiplerinin anında karşılık vermesi sonucu saldırganlar olay ye

AK Parti önündeki polis noktasına silahlı saldırı!

Olay saat 03.00 sıralarında Beyoğlu Sütlüce İmrahor Caddesi üzerinde bulunan AK Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, binanın önünden geçen koyu yeşil renkli bir aracın arka koltuğundan inen ve kimliği belirsiz bir saldırgan, polis noktasına uzun namlulu silahla ateş açtı. Ateş açılmasının ardından polis ekipleri yüzleri kar maskeli saldırganlara anında karşılık verdi. Bunun üzerine saldırganlar geldikler araca binerek hızlıca olay yerinden uzaklaştı. Saldırı sonucunda ölen ya da yaralanan olmadı.

 

Olayın ardından İmrahor Caddesi polis ekipleri tarafından şerit çekilerek çift yönlü trafiğe kapatıldı. Bölgeye gelen polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı. Caddeye güvenlik şeridi çeken ekipler, çelik yelek giyerek uzun namlulu silahlarıyla güvenlik önlemi aldı.

 

Öte yandan olay yerine gelen inceleme ekipleri, caddede bulunan boş kovanları inceledi. Yaklaşık 2 saatlik incelemenin ardından saldırganlardan çıkan kurşunlardan birinin polis noktası olarak kullanılan kulübenin önünde bulunan duvara, diğerinin ise duvarın önündeki trafik levhasının direğine isabet ettiği belirlendi.

Polis otomobille kaçan saldırganları yakalamak için inceleme başlatırken, yapılan incelemelerin ardından cadde trafiğe açıldı. İl binası önündeki önlemler sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X