AK Parti Osmangazi tek vücut

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı tarafından, mahalle başkanları ile tanışma toplantısı düzenlendi.

AK Parti Osmangazi tek vücut

Soğanlı Kültür Merkezi’ndeki toplantıda; Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, belediye başkan yardımcıları, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Çömez, ana kademe üyeleri, mahalle başkanları ve partililer katıldı.

“SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ”

Toplantının açılışında konuşan İlçe Başkanı Çömez, omuzlarındaki yükün ve sorumluluklarının farkında olduklarını belirterek, “Tarihi öneme sahip 2019 seçimlerinde Osmangazi’yi ve Bursa’yı birlikte hazırlayacak ve bunu da layıkıyla yapacağız. İlçe Yönetim Kurulu olarak, sizler gibi yol arkadaşlarımızla omuz omuza yürütecek olmaktan heyecan duyuyoruz. 2019’un, AK Parti’nin yeni zaferleriyle Türk demokrasi tarihine geçtiği bir yıl olacağına inanıyoruz. Osmanlı’nın kuruluşuna ev sahipliği yapmış bir ilçede görev yapmanın omuzlarımıza yüklediği sorumluluğu biran bile unutmayacağız. Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde, birbirimize kenetlenerek, büyük Türkiye hedefine hep birlikte, emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz” diye konuştu.

“GÖZLER OSMANGAZİ’NİN ÜZERİNDE”

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da, önümüzdeki günlerde teşkilat üyeleriyle ve mahalle başkanlarıyla daha sık bir araya geleceklerini ve gruplar halinde toplantılar düzenleyeceklerini kaydederek, gözlerin Osmangazi’nin üzerinde olduğunu hatırlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X