AK Parti seçimlere ilçelerde hangi isimlerle gidecek?

Siyasette adımlar artık, 2019 yılında yapılması öngörülen seçimler hedeflenerek atılıyor. AK Parti ise TBMM, Cumhurbaşkanlığı ve Belediye seçimlerinden oluşacak maratona yenilenme hareketiyle hazırlanıyor. Bursa, AK Parti’deki değişim rüzgarının en fazla

AK Parti seçimlere ilçelerde hangi isimlerle gidecek?

Olay Gazetesi yazarı Ahmet Emin Yılmaz AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ile konuştu ve Bursa ilçelerinde yaşanacak değişimin şifrelerini bugünkü köşesinde okurlarıyla paylaştı.

AK Parti’de kongre takvimi 2 Aralık’ta 6 ilçeyle başlıyor

 

Hafta sonu… AK Parti teşkilatları açısından hareketli geçti. Daha doğrusu, AK Parti’nin 11 ilçe teşkilatında bol kulisli ve hareketli saatler yaşandı.

Çünkü…  

Aday olmayacaklarını açıklayan 11 ilçe başkanı yerine atanacak  ve kongrede devam edecek yeni ilçe başkanları için temayül yoklaması yapıldı.

AK Parti için temayülsonucuna uyulacak kesin bir uygulama değil.

Nitekim…

İl Başkanı Ayhan Salman sohbet ederken bir kez daha vurguladı:

“Temayül önseçim değil. O bakımdan sonucun açıklanması ve uyulacağı beklenmemeli. Temayülde teşkilatımızın eğilimini görmeyi amaçlıyoruz.”

Bu noktada…

“Kendi içimizde yaptığımız istişare, değerlendirme gibi süreçlerin parçası” dedi ve şu bilgiyi verdi

►Yazının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X