AK Parti’de temayül tamam

AK Parti İl Başkanlığı’nın temayül yoklamasında konuşan Genel Başkan Yardımcısı Kaya, “Bu yolda her makamda görev yapmak bizim için kutsal. Biliyorum ki aday adayı kardeşlerim, adaylarımız açıklandığında da onlarla el ele, omuz omuza bu davaya hizmet edec

AK Parti’de temayül tamam

HATİCE DAL 

AK Parti İl Başkanlığı’nın yerel seçimler için temayül yoklaması, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Yoklamaya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, milletvekilleri, İl Başkanı Ayhan Salman, ilçe başkanları ile tüm teşkilat mensupları katıldı. 2 bin 500’ün üzerinde delegenin oy kullandığı temayül yoklamasında bu yıl bir ilk gerçekleştirilerek elektronik ortamda yapıldı. 

“TEMAYÜL GELENEĞİMİZDE VAR”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, temayül yoklamalarının, kurulduğu günden bu yana AK Parti’nin geleneğinde yer aldığını belirterek, bu çalışmanın teşkilata verilen önemi gösterdiğini söyledi. AK Parti olarak çok büyük ve geniş bir aile olduklarının altını çizen Kaya, “Bu yolda her makamda görev yapmak bizim için kutsal. Bugün aday adayı olan kardeşlerim biliyorum ki adaylarımız açıklandığında da onlarla birlikte el ele, omuz omuza bu davaya hizmet edecekler. Temayül yoklamamızı demokrasi şöleni havasında gerçekleştirdik” diye konuştu. 

“OY SAYMA YOK”

Temayül yoklamasının ‘e-temayül’ denilen elektronik sistem üzerinden gerçekleştirileceğini ifade eden Kaya, “AK Parti teknolojiyi de her anlamda en etkili şekilde kullanan, yenilikleri teşkilatlarına da en güzel şekilde yansıtan çok köklü geleneği olan bir siyasi partidir. E-temayül sistemimizle birlikte artık verdiğimiz oyları Cumhurbaşkanımız direkt bilgisayarında görecek. Oy sayma diye bir şey yeni dönemde yok. Çünkü verdiğimiz her oy Cumhurbaşkanımızın önündeki ekrana düşecek. Bu yeni sistemle birlikte çok daha hızlı, etkin bir şekilde teşkilat yoklamalarımızı gerçekleştirmiş olacağız. Bu ilk olacak. E-temayül sistemimizin partimize, teşkilat mensuplarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bursa’yı hem Büyükşehir’de hem de tüm ilçeleri kazanacak şekilde güçlü adaylarla birlikte 2019 Mart’ta çok daha güçlü hale getireceğiz” şeklinde konuştu. 

“DEMOKRASİ ŞÖLENİ”

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman da, AK Parti olarak her seçim süreci başladığında aday adaylıkları başvuruları ve temayül yoklamaları ile parti olarak demokrasi şöleni gerçekleştirdiklerini kaydetti. Salman, “Şehrimiz ve ilçelerimiz için en güzel sonucun çıkacağını umut ediyoruz. 180’e yakın aday adayımız mevcut bunların içerisinden 18 kişi partimizin adayı olacak. Kalan bütün aday adaylarımız bu isimlerin etrafında kenetlenip AK Parti’nin tüm ilçelerde ve büyükşehirde başarılı olması için gayret sarfedecekler” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X