AK Partililere tabanca, bıçak ve sopalarla saldırı: 4 ölü 8 yaralı

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde seçim çalışması yapan AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ve beraberindekilerle, esnaf ziyaretinde bulundukları sırada bir grupla tartıştı. AK Partililere yönelik silahlı saldırı sonucu çıkan olayda 4 kişi öldü, 8 kişi

AK Partililere tabanca, bıçak ve sopalarla saldırı: 4 ölü 8 yaralı

Olay, öğleden sonra Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde bulunan AK Parti 26’ncı Dönem Milletvekili ve 27’nci Dönem Milletvekili Adayı İbrahim Halil Yıldız ve beraberindekiler ile karşı karşıya geldikleri bir grup arasında tartışma çıktı.

4 KİŞİ ÖLDÜ, 8 KİŞİ YARALANDI

AK Partililere yönelik silahlı saldırı sonucu çıkan olayda 4 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

TABANCA, BIÇAK VE SOPALARLA SALDIRILDI

Yaralılar olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Suruç ve Şanlıurfa’daki hastanelere kaldırıldı. Gerginliğe yol açan saldırının ardından polis, ilçe genelinde güvenlik önlemlerini artırdı ve saldırıya ilişkin soruşturma başlattı.

AİLE BAKANI KAYA’DAN AÇIKLAMA

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya NTV’de milletvekili ile telefonda görüştüğünü belirtti. Kaya, “Milletvekilinin ağabeyi hayatını kaybetti, 4 kardeşi de yaralı” dedi.

ŞANLIURFA VALİLİĞİ’NDEN AÇIKLAMA

Şanlıurfa Valiliği: “AK Parti Milletvekili Sayın İbrahim Halil Yıldız’ın, yanındaki grupla birlikte Suruç ilçe merkezinde gerçekleştirdiği esnaf ziyareti sonrasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi neticesinde biri sayın milletvekilinin yakını olmak üzere 4 kişi hayatını kaybetmiş, 8 kişi yaralanmıştır” açıklamasında bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X