Akalın’ın boşanma haberinden sonra Kutluay’dan manidar sözler

Demet Şener’den boşanan İbrahim Kutluay, uzun zamandır ilk kez yüzü gülerken görüntülendi. Kutluay’ın “Bir haber duydum çok mutlu oldum” demesi eşinden boşanmaya karar veren Demet Akalın’ı akıllara getirdi.

Akalın’ın boşanma haberinden sonra Kutluay’dan manidar sözler

Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, önceki akşam Nişantaşı’ndaydı. Bir mekanda ev yemekleri yiyen İbrahim Kutluay, keyfi yerinde halde aracına doğru yöneldiği sırada muhabirlerin “İbrahim Bey çok neşelisiniz.

Bunun sebebi nedir?” sorusuna, “Az önce arkadaşlarla yemek sırasında bir haber aldım. Bu beni çok mutlu etti” cevabını verdi.

DEMET AKALIN’I AKILLARA GETİRDİ

İbrahim Kutluay’ın bu kadar mutlu görünmesi ve “Bir haber duydum ona mutlu oldum” demesi eşinden boşanmaya karar veren Demet Akalın’ı akıllara getirdi.

“BEN DE DUL KALABİLİRDİM” DEMİŞTİ

Demet Akalın, eski sevgilisi İbrahim Kutluay’dan bir süre önce boşanan Demet Şener’e teşekkür borçlu olduğunu söylemişti. Akalın, “Demet Şener hakkında konuşamam. Sadece ona teşekkür edebilirim. Düşünsenize ben de şu an 2 çocukla dul kalabilirdim.” demişti.

Akalın ve Kutluay, bir dönem fırtınalı bir ilişki yaşamıştı;

demet-akalin-in-bosanma-karari-almasi-sonrasi-11222309_86_m.jpg

demet-akalin-in-bosanma-karari-almasi-sonrasi-11222309_3983_m.jpg

demet-akalin-in-bosanma-karari-almasi-sonrasi-11222309_5522_m.jpg
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X