Akhisar çok değişti

Bursaspor’un bu haftaki rakibi kadrosuna 9 isim katarken, ilk maçta 7’si sahada görev aldı. 

Akhisar çok değişti

TFF 1’inci Lig’e mağlubiyetle başlayan Bursaspor, ikinci hafta mücadelesinde 25 Ağustos Pazar günü sahasında Akhisarspor karşısında zorlu bir randevuya çıkacak. Henüz kadrosuna takviyeleri gerçekleştiremeyen ve genç ağırlıklı bir kadro ile mücadele eden yeşil beyazlı ekip, kırmızı kart cezalısı Ozan İsmail Koç’tan da faydalanamayacak. Buna karşın; Akhisarspor ise sezona galibiyetle başlarken, lig öncesinde Galatasaray ile oynadığı Süper Kupa maçında da iyi bir görüntü sergiledi.

GOLÜ BURHAN ATTI

Sezon öncesinde transfer yasağını kaldırmasının ardından 9 oyuncuyu kadrosuna katan Ege temsilcisi, altyaş gruplarından da 7 oyuncu takviye etti. Süper Lig’den düşüşünün ardından 15 oyuncu ile yollarını ayıran Akhisarspor, Adanaspor’u evinde 1-0 yenerken galibiyeti getiren golü de yeni transfer Burhan Eşer kaydetti. Bu mücadelede yeni transferlerinin 7’sini sahaya süren Ege ekibi, Adanaspor karşısında bir penaltıdan da yararlanamadı.

Bu sezon ilk kez seyircisinin karşısına çıkacak olan Bursaspor ise, bu zorlu randevuda galibiyeti hedefliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X