Akkuş: Her zaman yanınızdayız

CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar ile birlikte Türk Metal Sendikası Gemlik Şubesi’ni ziyaret etti. CHP heyetini Türk Metal Sendikası Gemlik Şube Başkanı Kemal Durmaz karşıladı.

Akkuş: Her zaman yanınızdayız

CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş, sendikalı işçi sayısının azaldığını ifade ederek, ‘Türkiye’de yaklaşık bir milyon, Bursa’da yaklaşık 96 bin sendikalı var. Sendikaların elde ettiği haklar ve kazanımlar yavaş yavaş kayboluyor. Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zaman yanınızdayız’ dedi. Akkuş, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Yazaki konusunu da yakından takip edeceğini ifade etti.

Türk Metal Sendikası Gemlik Şube Başkanı Kemal Durmaz ise, ‘Bizlerin yanında siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin bulunması her zaman sendikaları güçlendirir. Yazaki işçileri konusunda Türk Metal Sendikası avukatları işe iade davası açtılar. Süreci yakından takip ediyoruz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X