Akrabasının evini soyan o hırsız tutuklandı

Bursa`da, 32 yaşındaki T.T., hırsızlık amacıyla evine girdiği akrabası 22 yaşındaki Neşe D.`yi, üzerine battaniye attıktan sonra bazaya kapatmaya çalıştı. Genç kızın çığlıkları üzerine paniğe kapılıp, aldığı 300 lira ve bir altın yüzük ile kaçan T.T., pol

Akrabasının evini soyan o hırsız tutuklandı
Olay, merkez Yıldırım İlçesi Bağlaraltı Mahallesi’nde önceki gün akşam saatlerinde meydana geldi. T.T., hırsızlık için uzaktan akrabası olan konfeksiyonda çalışan Neşe D.’nin evine girdi. Evde değerli eşya arayan T.T., bu sırada işten dönen Neşe D.’nin üzerine, kendisini tanımaması için yatak odasından aldığı battaniyeyi attı. T.T., yüzünü kapattığı Neşe D.’yi daha sonra bazaya kapatmak istedi. T.T., genç kızın bağırıp yardım istemesi üzerine paniğe kapılıp, aldığı 300 lira ve bir altın yüzük ile kaçtı.
 
Şikayet üzerine eve gelen polisler, sokak girişindeki güvenlik kameralarından, evden koşarak kaçan kişinin Neşe D.’nin akrabası olan T.T. olduğunu tespit etti. Polis, bir süre sonra T.T.’yi yakaladı. Suçunu kabul eden şüpheli, çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X