Aktaş Beştepe’ye 6 dosyayla gidiyor! İlk ikisi ulaşım…

Bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki büyükşehir belediye başkanları buluşmasına katılacak olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmeye giderken hangi dosyaları götüreceğini açıkladı.

Aktaş Beştepe’ye 6 dosyayla gidiyor! İlk ikisi ulaşım…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 büyükşehir belediye başkanıyla bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya gelecek. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da Külliye’deki bu buluşmaya katılacaklar arasında…

Aktaş, bu sabah Bursa’nın kurtuluşu törenleri başlangıcına katıldıktan sonra Ankara’ya yola çıkacak.

Olay Gazetesi Ahmet Emin Yılmaz da bugünkü köşesinde, Başkan Aktaş’ın Külliye’deki toplantıya 6 dosya götüreceğini aktarıyor. 

Dosyaların ilk ikisi T2 hattı ve Şehir Hastanesi’ne metro. Diğerleri kentsel dönüşüm ve uydukent için arazi tahsisleri…

Cumhurbaşkanı’na 6 dosyayla gidiyor, raylı ulaşım ilk sırada!

Ne durumda olduğu, boğuk ve çatallı çıkan sesinden anlaşılıyor… Pazartesi gecesini Doruk Hastanesi’nde geçirmiş. Hac görevi için gittiğinde aldığı enfeksiyonu henüz atlatamamış.

Bugün de…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Büyükşehir Belediye Başkanı için yaptığı davete katılmak üzere Ankara’da olacak.

Üstelik…

Sabah saat 10.00’da Bursa’nın kurtuluşu kutlama ve törenlerinin başlangıcına katılıp yola çıkacak ve saat 13.00’te Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşecek belediye başkanları buluşmasına yetişecek.

Arayıp…

“Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşmeye giderken hangi dosyaları götüreceğini” sorduk.

Söze…

“Biliyorsunuz, 30 Büyükşehir Belediye Başkanı’nın katılacağı genel bir toplantı olacak” diye başladı ve şunu söyledi:

“Sayın Cumhurbaşkanımızla sık sık görüşüyoruz. Hatta, son bir hafta-on gün içinde 3 kez görüştük. Sağlıklı bir diyaloğumuz var.”

Ardından…

“Son görüşmemizde ziyaret etmek istediğimi söylediğimde, ‘Hasan’dan randevu al’ dedi. Ben de Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Sayın Hasan Doğan’dan Bursa’nın konularıyla ilgili randevu alacaktım.”

Bu noktada…

“Yine de Ankara’ya 6 dosya götürüyorum. İkisi ulaşım konularıyla ilgili acil çözüm bekleyen projeler” dedi ve şu bilgiyi verdi:

Ahmet Emin Yılmaz’ın köşesinin tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X