Aktaş Büyükorhan’da muhtarları dinledi

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Büyükorhan’da muhtarlarla bir araya geldi.

Aktaş Büyükorhan’da muhtarları dinledi

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş ile birlikte muhtarlarla buluştu. Büyükşehir Belediyesi’nin sağladığı hizmetleri tüm ilçelere ulaştırdıklarını ifade eden Alinur Aktaş, muhtarlardan mahallelerde yaşanan sıkıntı ve ihtiyaçlar ile ilgili bilgiler aldı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yapılan hizmetlerin sağlıklı bir şekilde devam etmesi için muhtarların görüş ve tavsiyelerinin önemli olduğunu dile getirdi.

Aktaş, Büyükşehir’in muhtarlar ve vatandaşlardan aldığı güçle 17 ilçenin tamamında hizmet ürettiğini ifade etti. Bursa’da yatırımları planlarken öncelikli ihtiyaçları göz önünde bulundurduklarını söyleyen Aktaş, muhtarlarla el birliği içerisinde çalışılması gerektiğini vurguladı.

Büyükorhan’da yapılan çalışmaları da değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, eksiklerin bir bir tespit edilip çözüme kavuşturulmasını hedeflediklerini söyledi. Toplantıda muhtarlarda taleplerini Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a iletti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X