Aktaş gençlerle buluştu

Gürsu Belediyesi’nce düzenlenen “Hayallerden Hayatlara” programları kapsamında, gençler siyasetçi, sanatçı, işadamı, sporcu ve edebiyatçılarla buluşuyor.

Aktaş gençlerle buluştu

Gürsu Belediyesi “Hayallerden Hayatlara” programlarının ilk konuğu olan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gürsulu gençlerle buluştu. Gürsu Belediyesi Toplantı Salonu’nda düzenlenen etkinlikte gençlerle bir araya gelen Aktaş, Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na kadar uzanan kariyer geçmişindeki aşamaları, edindiği tecrübeleri gençlerle paylaştı.

İş yaşamında da özel yaşamda da dürüstlüğün, samimiyetin, çok çalışmanın, sorumluluk sahibi olmanın önemini vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, gençlere, üstlendikleri tüm görevleri coşku duyarak yaptıklarında ardından başarının geleceğini söyledi ve hayallerine giden yolda asla pes etmemeleri gerektiği mesajını verdi.

“Gençlerimizin geleceklerini oluştururken hedefledikleri noktalara ulaşma yolunda, kendilerine yol gösterecek şahsiyetlerin tecrübelerinden faydalanmalarını sağlamak istedik” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık da, “Gençlerimizin geleceğe umutla bakması, gözlerindeki ışıltının hiçbir zaman sönmemesi için programlarımız devam edecek” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X