Aktaş güven tazeledi

BUSKİ Konferans Salonu’nda yapılan Büyükşehir Belediyespor genel kurulunda Beldeiye Başkanı Alinur Aktaş, yeniden başkanlığa seçildi.

Aktaş güven tazeledi

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yapılan olağan genel kurulun ardından Büyükşehir Belediyespor Kulübü başkanlığına yeniden seçildi. BUSKİ Konferans Salonu’nda yapılan genel kurul toplantısında  Aktaş, oybirliği ile yeniden Büyükşehir Belediyespor başkanı oldu.

Başkan Aktaş, yeni dönemde ana hedeflerinin yarının yöneticileri olan gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak bir şekilde yetişmelerini sağlamak olduğunu söyledi.

BURSA İÇİN ŞANS

Bunun için sporu bir araç olarak gördüklerini belirten Başkan Aktaş, “Bursa’da yaşayan çocuklara ve gençlere dokunabilmeyi hedefliyoruz. Ne kadar fazla çocuğumuzu bu çatı altında toplayıp spor yaptırabilirsek, bizim için o kadar kar” dedi.

Başkan Aktaş, yapılacak ilk yönetim kurul toplantısıyla birlikte yeni dönem stratejisinin de belirleneceğini ifade etti. Genel kurula katılan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin de Bursa’nın Başkan Aktaş döneminde sporda başarı çıtasını yükselteceğine inandığını belirtti.

İşte yeni yönetim:

Alinur Aktaş, Ahmet Bayhan, Celalettin Güneş, Dergah Alkan, Gökhan Dinçer, Fuat Alpaslan, Murat Mestan, Ömer Cihat Bay, Hasan Vanlıoğlu, Yusuf Konat, Yunus Emre Gelen, Metin Biberci ve Muhittin Bilici.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X