Aktaş: Hizmetler artarak sürecek

Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegöl’dte yaptırılan BUSKİ hizmet binasının açılışı yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmetlerin artarak devam edeceğini ifade etti.

Aktaş: Hizmetler artarak sürecek

ABDULLAH TANIŞ 

Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmetlerin daha iyi şekilde iletilmesi amacıyla İnegöl’de yaptırılan BUSKİ İnegöl Hizmet Binası, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından hizmete açıldı.

5 katlı toplam 3 bin metrekare kapalı alana sahip olan ve 4,5 milyon liraya mal olan yeni BUSKİ İnegöl binası açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kaymakam Ali Akça, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve davetliler katıldı. Tahsilat, tahakkuk, abone, sayaç, su arıza, yapım ve planlama şefliği, endeks okuma birimleri, kanal, kanalizasyon ve bağlama birimleri, skada sistemi, seminer salonları, hizmet masalarının yer aldığı BUSKİ hizmet binası 120 personelle hizmet veriyor.

ALTYAPI YATIRIMLARI

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bu projede emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Binalar yapıyoruz ama bunların bir maliyeti var. Bu bina 4,5 milyon liraya mal oldu. Ama biz su da indirim yaptık, biliyorsunuz. Yine yapacağız inşallah. Takdir edersiniz bir bütçe yönetiyoruz. Bazı revizyonlar yaptık. Hizmetleri artırarak devam ettireceğiz. Hem de beraberinde hizmetlerimizi en uygun şekilde insanlarımıza ulaştırmak zorundayız. İnşallah yakında 150 milyon Avroluk Avrupa Yatırım Bankası kredisiyle Mustafakemalpaşa, Karacabey ve İnegöl ile alakalı altyapı yatırımlarını hayata geçireceğiz. Bilimsel yöntemlerle etap etap İnegöl’deki yıllardır konuşulan bu sorunu da bitirmiş olacağız” diye konuştu.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban da, “İnegöl Belediyesi güçlü bir belediye, çalışan bir belediye. Büyükşehir belediyemizin destekleriyle bu güzel binayı İnegöl’e kazandırmış oluyoruz. Tabi yılbaşı itibariyle hizmet vermeye başladı ama bugün resmi olarak açılışını yapıyoruz. Desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X