Aktaş: Kırsaldaki yaşamı kolaşlaştırmak istiyoruz

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ufak dokunuşlarla kırsaldaki yaşamı daha da kolaylaştıracaklarını söyledi.

Aktaş: Kırsaldaki yaşamı kolaşlaştırmak istiyoruz

Büyükşehir Belediyesi, değerlendirme toplantılarına İznik ve Yenişehir’in ardından İnegöl ile devam etti. 116 mahallenin muhtarlarıyla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçede yapılan, devam eden ve yapılacak olan projeler hakkında bilgi verirken, toplantıda söz alan muhtarlar da görüşlerini dile getirdi.

İlçelere yönelik değerlendirme toplantılarını hızla sürdürdüklerini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa’nın büyük ilçelerinden biri olan İnegöl’de de 116 mahalle muhtarıyla buluştuklarını belirtti.

Ağırlıklı olarak içme ve sulama suyuyla ilgili sıkıntıların dile getirildiğini ifade eden Alinur Aktaş, bu yıl programda olmamasına rağmen gündeme aldıkları konular olduğunu ifade etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bunlara finansman üreterek mümkün olduğu kadar tedarik etmeye çalışacağız.

Birebir konuları hallediyoruz. Bazı ufak dokunuşlarla ve yeni ihalelerle kırsaldaki yaşamı daha da kolaylaştırmak istiyoruz” dedi.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise muhtarları dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür etti. Taban, İnegöl’e hizmet etmek için heyecanlı olduklarını, Büyükşehir Belediyesi’nin bundan önce olduğu gibi bundan sonra da İnegöl’e hizmetlerinin süreceğini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X