Aktaş net konuştu: Adamına göre muamele yok

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, esenlik hizmetlerinin ulaştırılmasıyla ilgili net konuştu. Kuralların herkes için geçerli olduğunun altını çizen Başkan Aktaş, “Adamına göre muamele yok” dedi.

Aktaş net konuştu: Adamına göre muamele yok

Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 193’üncü yılını farklı etkinliklerle kutlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, bu kez 17 ilçede görevli zabıtaları kahvaltıda bir araya getirdi.

Gölpark’ta düzenlenen etkinlikte, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da zabıtaları yalnız bırakmadı. Sıhhi ve gayri sıhhi müesseselerde, ana caddelerde, bulvar, meydan, park ve mezarlıklarda, trafikte ve büyükşehir sınırlarında akla gelebilecek tüm noktalarda zabıtaları görmenin mümkün olduğunu ifade eden Başkan Aktaş, halkın esenliğini sağlayan zabıtaların zor bir görev üstlendiğini vurguladı.

Büyükşehir zabıtasının 239 personel ve 31 araçla görev yaptığını vurgulayan Başkan Aktaş, “Ülkemizde genelde memnunlar memnuniyetlerini dile getirmiyor. Ancak memnuniyetsizler seslerini olanca güçleriyle çıkarıyor. Tezgahı alınan seyyar satıcının tepkisi, sanki ortada bir haksızlık, hukuksuzluk varmış gibi gündeme getiriliyor. Oysa seyyar satıcılara yönelik çalışmalarımızdan herkes memnun ama dile getirilmiyor. Kirasını ödeyen, vergisini ödeyen esnafımızı korumak adına yaptığımız bu hamleler yüzünden içiniz rahat olsun” dedi.

Adamına göre muamele yok

Çözümlenmeyen sıkıntıların zamanla alışkanlık haline geldiğini ve daha sonra bu alışkanlıklara değiştirmenin çok daha zor olduğunu hatırlatan Başkan Aktaş, “Gerek İnegöl Belediye Başkanlığı dönemlerim gerekse Büyükşehir Belediye Başkanlığı süreciyle ilgili şunu net olarak söyleyebilirim. Adamına göre muamele kesinlikle yok. Kurallar herkes için geçerli. Kadını için de erkeği için de. Zengini için de fakiri için de. A Partisi için de B Partisi için de. Hepimiz aynı geminin içindeyiz. Allah göstermesin gemi su almaya başlarsa ne zengini ne fakiri, ne doğusu ne batısı hepimiz için sıkıntı olur” diye konuştu.

Başkan Aktaş, konuşmasının sonunda halka esenlik hizmetlerinin ulaştırılması noktasında büyük bir gayretle emek sarf eden tüm zabıtaları kutladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X