Aktaş ve Bozbey’in ‘gülümseme’ polemiği

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey arasında sosyal medyada ‘gülümseme’ polemiği başladı.

Aktaş ve Bozbey’in ‘gülümseme’ polemiği

Twitter hesabından Nilüfer’deki bir parkın fotoğrafını paylaşan Aktaş, altına ‘Büyükşehir yapıyor, Bozbey’in yüzü gülüyor. Nilüfer ilçesinde pek çok hizmeti Büyükşehir yaparken parkların, sağına soluna ‘gülümseyin Nilüfer’desiniz’ yazıp Nilüfer Belediyesi logosunu koymak hangi akla hizmettir!.. 

Büyükşehir’le gülümsemeye devam’ diye yazınca, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in de cevabı gecikmedi. 

Bozbey de, kendisine ait sosyal medya hesabından Aktaş’a, ‘Sayın Başkan, orası Fethiye Akasya Parkı. Nilüfer Belediyesi tarafından yapılmış parkın duvarında bu sloganın yazması çok doğal. 

Sizin yeriniz hemen yanda, tabelanız da çit üzerinde asılı zaten. Parkın içinden Büyükşehir tesisinin fotoğrafını çekip açı oyunuyla iki logoyu yan yana getirenler belli ki sizi kandırmış. Dikkatli olmakta fayda var’ şeklinde yanıt verdi. 

1-077.jpg2-053.jpg

İPLER TEKRAR GERİLİYOR MU?

Bugüne kadar Büyükşehir’den dert yanan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in, Aktaş’ın göreve gelmesiyle Büyükşehir’e bakış açısı olumlu yönde değişirken, iki belediye arasındaki buzlar büyük oranda erimişti. 

Ancak Aktaş’ın bu tweeti ve Bozbey’in yanıtının ardından iki belediye arasındaki ipler geriliyor mu sorusunu akla getirdi. İki başkana da yakın kaynaklar, bu gerilimin ülkenin yavaş yavaş seçim atmosferine girmesinin bir sonucu olabileceği kanısına varırken, şimdi kamuoyu bu park polemiğinin uzayıp uzamayacağını ya da başka alanlara sıçrayıp sıçramayacağını merak ediyor. 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X