Aktaş, yaşlıları unutmadı

Özlüce’deki Dilruba Evleri’ni ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, burada bakım desteği alan ve tedavi gören ihtiyaç sahibi yaşlı, genç ve çocuklara moral verdi.

Aktaş, yaşlıları unutmadı

Başkan Aktaş’ın eşiyle birlikte gerçekleştirdiği ziyarete, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak da eşiyle birlikte eşlik etti. Odaları tek tek gezerek kurum sakinlerinin hatrını soran Aktaş, Dilruba Evleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Hatice Okur’dan kurumun işleyişi hakkında bilgi aldı.

“ÇOK AMAÇLI BİR TESİS”…

Dilruba Evleri Yardımlaşma Derneği’ne kuruluşundan bu yana 10 yılda katkısı olan herkese teşekkür eden Aktaş, her anne ve babanın evladının yanında, her kadının da kocasıyla birlikte yaşlanması ve çocukların ebeveynleriyle birlikte vakit geçirmesini arzu ettiklerini söyledi. Aktaş, “Burası gerçekten çok amaçlı bir tesis olmuş. Dilruba Evleri Yardımlaşma Derneği vasıtasıyla buranın sevk ve idaresi yapılıyor. Valiliğimizin, çeşitli hayırsever kurum ve kuruluşların, kişilerin destek ve katkıları var. İnşallah bizim de katkılarımız olacak” diye konuştu. 

“ÇORBADA TUZUMUZ BULUNURSA NE MUTLU”…

Bakıma muhtaç yaşlıların, evladı tarafından bakılmayan kişilerin, eşinden şiddet gördüğü için sokakta kalmış kadınların Dilruba Evleri’nde himaye edildiğini vurgulayan Aktaş, “Şu anda buranın 92 sakini var ama kısa ve orta vade sürelerle daha onlarcası bu mekandan gelip geçiyor. Başta dernek başkanımız olmak üzere burada gönüllü insanları gördük. Onlarla birlikte bu süreç, daha iyi bir noktaya gidiyor. Çorbada tuzumuz bulunursa ne mutlu” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X