Aktaş’tan eğitim vurgusu

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) tarafından gıda sektörüne yönelik düzenlenen kursu tamamlayan esnafları tebrik etti.

Aktaş’tan eğitim vurgusu

BESOB Beşevler Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen programda kent için esnafın değerine dikkat çeken Aktaş, eğitimin de önemine vurgu yaptı. 

Eğitimin hayatın her aşamasında bulunduğunun altını çizen Aktaş, “Türkiye ve dünya değişiyor. İnsanların istekleri, arzuları ve hayalleri de değişiyor, çok yenilikler oluyor. Hangi alanda olursa olsun bu değişimi takip etmek gerekiyor. Ülkemizin gerçek anlamda gelişmişliğinin altyapısını oluşturan yol eğitimdir. BESOB da bu anlamda ahilik kültürünün ahlak ve geleneklerine uygun şekilde üyelerinin yanında olurken, mesleki faaliyetlerin kolaylaştırılması ve gelişmesi noktasında da adımlar atıyor. BESOB bünyesinde bulunan eğitim merkezinde, kamu kurum ve kuruluşlarının yanında sivil toplum kuruluşlarıyla yapılan işbirlikleri doğrultusunda eğitimler veriliyor” diye konuştu. 

40 YILLIK GURUR…

BESOB Başkanı Arif Tak da törene katılan TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu ile Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman’a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. Programda, mesleğinde 40 yılı geride bırakan esnaflar da plaketle ödüllendirildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X