Al birini vur ötekine!

Yönetimle birlikte Bursaspor’un sonunu hazırlayan isimler oldular

Al birini vur ötekine!

27 hafta görevde duran Samet Aybaba arkasında büyük bir enkaz bıraktı. Krizlerin hocası denilen, kümede tuttuğu takımlarla ün salan Mesut Bakkal ise tam bir hayal kırıklığı yarattı.

Bursaspor’un bu sezonki en büyük sıkıntılarından biri göreve gelen teknik direktörler oldu. Sezon başı takım büyük umutlarla Samet Aybaba’ya emanet edildi.Türk futbolunda özellikle genç isimleri sahaya sürmesiyle tanınan Aybaba, Bursaspor’da da bu şekilde göz boyamaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Samet Hoca’yla Bursaspor ligin ilk yarısında mücadele anlamında iyi maçlar çıkardı. Ancak ikinci yarıyla birlikte inanılmaz düşüş kendini gösterdi. 

BİR KİŞİ VEDA ETTİ

Ve sonuçlarla birlikte Aybaba’nın gerek yönetimi, gerekse futbolcuları suçlayan açıklamaları başladı. Şikayetler artmaya başlayınca bu oyunculara siyaret etti ve kötü sonuçlar arka arkaya gelmeye başladı. Tecrübeli diye göreve getirilen Samet Hoca, amatörce işler yapmaya başlayınca ayrılık kaçınılmaz oldu. 27 hafta görevde kalan Samet Aybaba ile Bursaspor 28 puan topladı. Aybaba’nın görevden ayrıldıktan sonra futbolculardan sadece Aytaç Kara’nın ona veda etmesi ise dikkatlerden kaçmamıştı. 

BAŞKANIN TERCİHLERİ 

Ardından göreve gelen Mesut Bakkal ise tam bir hayal kırıklığı oldu. Krizlerin hocası denilen Bakkal’la Bursaspor rakip kaleye dahi gitmekte zorlanmaya başladı. Yeşil beyazlılar’ın Mesut Hoca ile çıktığı 6 karşılaşmada şuana kadar sadece 2 gol atabildi. 4 kez ise rakiplerine engel olamadı. En son Kayserispor ve Aytemiz Alanyaspor’u ligde tutmayı başaran Mesut Bakkal’a 7 maç için verilen 1 milyon 500 bin TL’de büyük tartışma konusu oldu. Başkan Ali Ay’ın yapmış olduğu iki yanlış teknik adam tercihi bir anlamda Bursaspor’un sonunu hazırladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X