Aleyna Tilki kazandığı parayla ne yaptığını açıkladı

18 yaşına girmesinin ardından konser programına hız veren şarkıcı Aleyna Tilki, önceki akşam Emaar Square Mall’da sevenleriyle bir araya geldi.

Aleyna Tilki kazandığı parayla ne yaptığını açıkladı

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Aleyna Tilki, “18 yaşına bastıktan sonra konser programına hız verdim. Bir yandan da yurt dışı konserlerim devam ediyor” dedi.

Konserlerinde ailesinin kendisini yalnız bırakmadığını belirten başarılı popçu, “Onların yanımda olması bana güç veriyor. Bugün annem, babam ve kardeşim yanımda. Yurt dışı konserlerinde mutlaka annem veya babam yanımda oluyor” şeklinde konuştu.

“18 yaşına bastıktan sonra hesaplarını kendi kontrol etmeye başladı” şeklindeki habere açıklık getiren Aleyna, “Hesaplarımı ben değil, ailem takip ediyor. Hâlâ ailemden harçlık alıyorum. Bir de benim hesabım var oraya yatıyor, o yüzden hiç o tarafları kurcalamıyorum. İlerleyen zamanlarda çok güzel işlere imza atarak iş kadını olmak istiyorum ama daha bunlar için erken tabii” açıklamalarında bulundu.

fft16_mf11251965.jpeg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X