Aleyna Tilki’nin annesi, canlı yayında öfke kustu!

Sevgilisi Emrah Karaduman’dan ayrıldığını ağlayarak anlatan Aleyna Tilki’nin annesi, canlı yayına bağlanarak kızının kayıp olduğunu söyledi. Anne Havva Öztel, kızına gelen çirkin yorumlara sert tepki gösterdi.

Aleyna Tilki’nin annesi, canlı yayında öfke kustu!

Aleyna Tilki’nin annesi Havva Tilki, sosyal medyadan kızının kayıp olduğunu söyledi.

Havva Öztel, kendisine ve kızı Aleyna Tilki’ye gelen yorumlar sonrası sert tepki gösterdi.

emrah-karaduman-dan-ayrilan-aleyna-tilki-nin-11243270_5008_m.jpg

“BİR DAHA DA CAN YAKMA”

Aranjör sevgilisi Emrah Karaduman’dan ayrıldığını, sosyal medya hesabından Karaduman’ı etiketleyerek, “Bir daha da can yakma. Bir teşekkürü de çok görme” yazdı. Bu sözlerin ardından Instagram hesabından da ağladığı bir videosunu paylaştı.

“VİCDANINIZIN BİRAZ AYARI OLSUN”

Aleyna’nın çok konuşulan bu paylaşımlarının ardından annesi Havva Tilki, sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak kızının kayıp olduğunu söyledi. Havva Öztel, gelen mesajlar sonrası, “Vicdanızın biraz ayarı olsun, ben neden çocuğumu ağlatayım? Sizin gibi insanlar ağlatıyor. Çocuğum üç yıldır içinde biriktirdi, artık patladı. Yeter artık yeter” dedi.

“NE YANİ İNSANLAR AĞLAYAMAZ MI?”

Annesinin paylaşımının ardından Aleyna Tilki, , “Ne yani insanlar ağlayamaz mı? Kalpleri kırılamaz mı? Şaka gibi. Kayıp falan olmadım. Şu an evimde, odamdayım. Birazdan uyuyacağım.” yazarak hayranlarına rahat nefes aldırdı.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X