‘Alfa’, gres yağına rağmen esrarı buldu

Bursa’da, polisin bir otomobilde yaptığı aramada 11 kilo 820 gram esrar ele geçirildi. Esrar paketleri üzerine gres yağı sürülmesine rağmen özel eğitimli narkotik köpeği Alfa, araçtaki uyuşturucuya tepki verdi.

‘Alfa’, gres yağına rağmen esrarı buldu

Bursa Kaçakçılık ve Organize Suçlar bünyesinde görev yapan ve geçtiğimiz hafta Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açılışı yapılan Narkotimlerin operasyonları devam ediyor.

Doğu illerinden Bursa’ya toz esrar maddesi getirileceği bilgisine ulaşan polis birçok suçtan kaydı bulunan E.U.’yu (28) takibe aldı. E.U.’nun otomobilinde yapılana aramada uyuşturucu bulunamadı. Özel eğitimli narkotik köpeği Alfa’nın tepki vermesi üzerine bagaj kısmının döşemeleri söküldü. Polis özel hazırlanmış gizli bölmelerde 11 kilo 820 gram esrar buldu. Gözaltına alınan şüphelinin narkotik köpeklerinin kokusunu almamaları için esrar paketlerine gres yağı sürdüğü görüldü. Sorgulaması tamamlanan E.U. bugün ifadesi alındıktan sonra uyuşturucu ticareti yapmak suçundan adliyeye çıkartıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X