Ali Ay ateş püskürdü: Artık yeter

Başkan Ali Ay maç sonunda patladı; hakemleri topa tuttu… ‘VAR’dan 12 puanımız gitti’ diyen Başkan Ay, ‘Hakem triosu Bursaspor’u resmen doğradı. Aynı pozisyon bize olsa penaltıyı çalabilir miydi?’ dedi. 

Ali Ay ateş püskürdü: Artık yeter

Bursaspor Başkanı Ali Ay, karşılaşma sonrası Hakem Suat Arslanboğa ve yardımcılarına adeta ateş püskürdü. 2-0 öne geçtikleri maçı 3-2 kaybetmelerini hakemlere bağlayan Ay, ‘Biz konuşmaktan yorulduk. Artık yeter. VAR sisteminden 12 puanımızı kaybettik. Hakem triosu Bursaspor’u resmen doğradı’ dedi.

BIKTIK ARTIK

Penaltı pozisyonuyla ilgili de konuşan Başkan Ay, ‘Aynı durumda biz olsaydık acaba çalar mıydı? Hakikaten bıktık. Çocukların emeklerine yazık. Emre Taşdemir’in oyundan çıkmadan önce, ikinci sarıyı görmesi lazım, göstermiyor. Çok da fazla bir şey söylemek istemiyorum. Soyunma odasına girmedim. VAR’ı destekliyoruz ama bu kadar da tek taraflı olmaması lazım’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X