Alkışlanacak hareket

Büyükşehir Belediyespor Küçük Kız Voleybol Takımı oyuncuları ile Özel Çağdaş Öncü Okulu Küçük Kız Voleybol Takımı oyuncuları geçtiğimiz günlerde alkışlanacak bir harekete imza attılar.

Alkışlanacak hareket

Genç oyuncular her sene yılbaşında kura çekilişi ile birbirlerine aldıkları hediye alışkanlıklarını bu sene daha faydalı bir şekilde kullanmak istediler ve okul öğretmenlerinin yardımıyla hediye için ayırdıkları paralarla da oldukça anlamlı bir işe imza attılar. Bu sene birbirlerine hediye almak yerine Nilüfer Alaattinbey Özel Mesleki Eğitim Merkezi’nde yeni açılan müzik odası için gerekli müzik aletlerini almaya karar veren başarılı sporcu-öğrenciler, yaptıkları hareketle örnek oldular. Yaptıkları güzel hareketle alkışı hak eden başarılı sporcular, Nilüfer Alaattinbey Özel Mesleki Eğitim Merkezi’ndeki öğrencileri ziyaret ederken, hem onlarla tanışma fırsatı da buldular hem de okulu gezdiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X