Allah nazardan saklasın

Karagümrük maçındaki görüntüleriyle göz dolduran Emirhan Aydoğan, İsmail Çokçalış ve Sedat Dursun, alt liglerde tecrübe kazanarak Bursaspor’a fayda sağlamaya başladı. 

Allah nazardan saklasın

Bursaspor, ligin ilk karşılaşmasında Fatih Karagümrük’e her ne kadar mağlup olsa da, bazı genç isimlerin performansı camiaya gelecek adına umut verdi.

Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’ın üzerinde durduğu Emirhan Aydoğan, İsmail Çokçalış ve Sedat Dursun öne çıkan futbolcular oldu.

Bu 3 futbolcunun da ortak özelliği kiralık olarak farlı takımlarda forma giydikten sonra hazır olarak Bursaspor’a dönmeleri oldu. Bursaspor’un golünü atan Emirhan, 2 sezon İnegölspor’da görev yaptı. 

KARACABEY’DE OYNADI

Bordo beyazlı ekipte, sürekli forma giyen ve kendini geliştiren 22 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Samet Aybaba’ya kendini beğendirememişti. Ayakları yere daha sağlam basan ve tekniğiyle farkını hissettiren genç futbolcu, bu sezon adından söz ettireceğe benziyor. Geçen sezonun ikinci yarısında Karacabeyspor’da kiralık olarak forma giyen İsmail Çokçalış’da zaman zaman hatalar yapsa da, sınıfı geçen isimlerdendi. 

TRABZONSPOR’UN GÜNDEMİNDEYDİ

İleriye çıkışlarıyla da göz dolduran 19 yaşındaki futbolcu, bir ara Trabzonspor’un transfer gündemindeydi. Stoper’de Rüştü Hanlı ile birlikte görev alan Sedat Dursun ise yerinde hamleleri ve topu oyuna iyi sokmasıyla doğru  yolda olduğunu gösterdi. Geçen sezonu Diyarbekirspor’da geçiren 22 yaşındaki oyuncu, bir dönem Yeşil Bursa ve Karacabeyspor’da da oynamıştı. Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’da maçtan sonra yaptığı açıklamada gençlerin performansından memnun olduğunu dile getirmişti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X