Allah razı gelmedi

Mecnun Otyakmaz, “Taraftarın yönetimine yaptığı haksızlığa Allah razı gelmedi. Bir iki maçın skoruna bakıp yönetimleri istifaya davet etmek doğru değil” dedi.

Allah razı gelmedi

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Bursaspor’la ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Yeşil beyazlı taraftaların yönetime yapmış olduğu tepkiye anlam veremediğini ifade eden Mecnun Başkan, “Bursaspor’un 3 puana çok ihtiyacı vardı. Son yıllarda yenebileceğimiz bir Bursaspor’u yakaladık.

Oyunda dengeli geçti. Çok da gol pozisyonları bulduk. Ancak son tercihleri doğru yapamadık. Taraftarın yönetimine yaptığı haksızlığa Allah razı gelmedi ve Bursaspor’un golü geldi” diye konuştu.
 
RİSKLERE İMZA ATMIŞLAR

Ali Ay’ı iyi tanıdığını ve Bursaspor’a hizmet etmeye çalıştığını belirten Otyakmaz, “Futbolda bu tür şeyler var. İnsanlar takımlarına hizmet etmeye çalışıyor. Onların şevkini kırmamak lazım. Bir sürü riske imza atmışlar. İlk yarı Bursaspor kemik gibiydi. Dış etkenler anladığım kadarıyla takımı zayıf duruma düşürmüş.

Bu oyun Bursaspor’un arzu ettiği oyun değildir bence. Çünkü şampiyonluk görmüş camia. Bir iki maçın skorunu bakıp yönetimleri istifaya davet etmek doğru değil” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X