Almanya`nın Türk güzelleri

Almanya`da düzenlenen Miss Turkuaz 2014 Güzellik Yarışması`nda Aslı Cankat birinci seçildi.

Almanya`nın Türk güzelleri
Ekip Group tarafından beşincisi organize edilen yarışmanın finali Gelsenkirchen kentindeki Hans Sachs Haus adını taşıyan belediye binasının fuaye salonunda yapıldı.
 
20 yarışmacının katıldığı ve “Almanya’nın renkleri” sloganıyla hazırlanan yarışmanın finalinde 24 yaşındaki aslı Cankat birinci, 22 yaşındaki Cansu Ezim ve 21 yaşındaki Yasemin Akan ikinci, 22 yaşındaki Aylin Sezgin ise üçüncü seçildi.
 
Geçen yıl “Miss Turkuaz” seçilen Elif Özkan’ın elinden birincilik tacını takan Aslı Cankat, “Çok mutluyum. Sanki rüyadayım. Çok sevinçliyim” dedi.
 
Ekip Group Başkanı Yıldıray Cengiz de bu yıl ilk defa kendisinin sahneye çıkarak kazanların isminin yazılı olduğu zarfı sunuculara verdiğine işaret ederek, ”Bu yıl iki ikincimiz oldu. Jüri ikincileri belirlerken ikisine de 330 puan verdi. Bizim için de ilk kez yaşanan bir olay. Ancak çok iyi bir yarışma oldu” ifadelerini kullandı.
 
Yarışmada ayrıca Yasemin Aşkın “Top Model Miss Turkuaz”, Özge Güneş “Miss İntercontinantel Turkuaz”, Yasemin Akan ise “Miss Continantel” özel ödülü ile ödüllendirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X