Altın gibi 3 puan: 3-0

Orhangazi Belediyespor, 3. haftada 6 puana ulaşmaya başardı. Kırmızı siyahlılar, Altınsaban engelini, Samet, Furkan ve Emre’nin golleriyle rahat geçerek zirve takibini sürdürdü.

Altın gibi 3 puan: 3-0

Umut Kutluca

U19 Play-Off maçında Orhangazi Belediyespor, Altınsabanspor’u 3-0 yenmeyi başardı. Atıcılar 1 Sahası’nda oynanan ve grupta 3’er puanlı iki takımın mücadelesinde Altınsaban maça sert başladı. 15. dakikada ceza sahası içinde karambole giren Orhangazi ekibi, Samet Kor ile 1-0 öne geçti. Kırmızı siyahlılar, golden sonra oyundaki ağırlığını artırdı ve 39’da Furkan Diçleli’nin ayağından bir gol daha buldu: 2-0. 

KIRMIZIYLA YIKILDILAR…

İkinci yarı oyundan tamamen düşen Altınsaban, nadir bulduğu pozisyonlardan da eli boş döndü. 69. dakikada Furkan Diçleli ile Halil Ulutaş’ın mücadelesinde hakem, rakibine faul yapan Halil’i kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. Orhangazi Belediyespor, 90+4. dakikaya girilirken Emre Yıldız’la bir gol bularak sahadan 3-0 galip ayrıldı ve puanını 6’ya yükseltti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X