Altyapı çalışmaları hız kesmeden sürüyor

Karacabey’in gelecekteki 50 yıllık ihtiyacına cevap verecek olan ve 170 milyon TL’lik bir yatırım bütçesi ile desteklenen altyapı yatırımları, yürütülen çalışmalarla tüm hızı ile devam ediyor.

Altyapı çalışmaları hız kesmeden sürüyor

İlçenin son derece sağlıklı içme suyu, kanalizasyon sistemi, yağmur suyu sistemi ve arıtma tesislerine kavuşacağıını belirten Belediye Başkanı Ali Özkan, aynı çalışmalara paralel olarak havai elektrik hatlarının da yer altına çalışmalarının gerçekleştirildiğini ifade etti.

Yürütülen tüm çalışmaların önümüzdeki yıl tamamlanacağını söyledi. 

İLÇENİN 50 YILLIK HAYALİ 

Seçim vaatleri arasında yer alan ve ilçenin 50 yıllık hayali olan Gölecik Barajı inşaatına başlandığını dile getiren Başkan Özkan, 40 ay sonra da inşaatın tamamlanacağını belirterek, ‘Şehrin öncelikli ihtiyacının 40 yıl önce yapılmış ve işlevini yitirmiş kanalizasyon, yağmursuyu ve içme suyu şebekesi olduğunu söylemiş ve bu gerçekleştirilmeden de üst yapıda yapılan çalışmaların, hastaya ruj sürmekten öte bir şey olmadığını dile getirmiştik.

Çok şükür ki bu projeleri tek tek yerine getirmenin huzurunu yaşıyoruz” dedi. 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X