Altyapı sorunları tarihe karışacak

Seçimlerin ardından tempoyu arttıran Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Altyapı sorunları tarihe karışacak

Önceki gün Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret eden Özkan, kendisinin yeniden göreve seçilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti. AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan’ın da ziyarette, Karacabey’de önümüzdeki dönemlerde gerçekleştirilecek çalışmalara da değinilirken, bu maddelerin başında Karacabey, Mustafakemalpaşa ve İnegöl’de gerçekleştirilecek büyük altyapı yatırımlarının geldiği ifade edildi.

Bilindiği üzere, geçtiğimiz günlerde BUSKİ tarafından açıklanan yatırım programında 50 Milyon Euro’luk bir bütçe bu üç ilçeye ayrılmıştı. Bu üç ilçeden biri olan Karacabey’de yapılacak dev yatırım, ilçenin uzun vadeli altyapı sıkıntısını ortadan kaldırmış olacak. Ali Özkan da görüşmede bu gelişmeden duydukları memnuniyeti dile getirerek, altyapı ile olacak entegre diğer çalışmalarla birlikte, kalıcı bir çalışmaya imza atmak için organize olunacağını ifade etti.

KÖKLÜ ÇÖZÜM…

Öte yandan, Karacabey’deki altyapı çalışmalarının en kısa sürede tamamlanıp, ilçedeki altyapı sorununun kökten çözülmesi hedefleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X