Altyapı sorunu tarih oluyor

Keles’in önümüzdeki 100 yıllık altyapı işleri tamamlandı.Belediye Başkanı Mehmet Teke, ilçede bir süreden beri devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarının hafta başı itibariyle tamamlanmış olacağını söyledi.

Altyapı sorunu tarih oluyor

Dağ yöresi ilçelerinden Keles’te de altyapıyı sil baştan yenilendi. İçme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarının yanında su depolarını da kapsayan 10 milyon TL bütçeli yatırımla Keles, sorunsuz bir altyapıya kavuşmak üzere. 

Keles Belediye Başkanı Başkanı Mehmet Teke, ilçe merkezinde gerçekleştirilen yağmur suyu, kanalizasyon, içme suyu ve doğalgaz çalışmaları tamamlandığını, cadde ve sokaklarda devam eden sıcak asfalt kaplama ve parke taşı döşeme çalışmalarının da yarın tamamlanacağını söyledi.

YÜZ YILLIK SAĞLIKLI ALTYAPI

Keles’in uzun yılar ihtiyacı olacak altyapı yatırımlarının tamamlandığını ifade den Başkan Teke, “Bu büyük hizmetin ilçemizde gerçekleşmesinde en büyük paya sahip olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a, BUSKİ Genel Müdürü Güngör Gülenç’e, BUSKİ Keles Şubesi çalışanlarına, Bursa Gaz’a ve her zaman özverileriyle gurur duyduğum Keles Belediyesi personelime tüm hemşehrilerim adına teşekkür ederim” diye konuştu.

İlçedeki altyapı ve üstyapı çalışmalarını sabırla takip eden Keleslilere de teşekkür eden Belediye Bakanı Mehmet Teke, sözlerini “Keles’e hayırlı olsun. Keles’in 100 yıllık sağlıklı altyapı gündemini değerli vatandaşlarımızın sabrı, idari ve teknik kadroların emekleriyle teminat altına aldık” diyerek tamamladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X