Amerikan Futbol Takımı ölümden döndü

Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada Uludağ Üniversitesi Amerikan Futbol Takımı ölümden döndü. 3 aracın karıştığı kazada şans eseri yaralanan olmadı.

Amerikan Futbol Takımı ölümden döndü

Saat 11.00 sıralarında Bursa’dan İnegöl’e seyir halinde olan Erhan Aytaş idaresindeki 10 PF 846 plakalı kamyonun Yenice köprülüğü kavşağı mevkiinde sol ön tekeri bir anda patladı. Kontrolden çıkan kamyona arkasından gelen Celal Abanos idaresindeki 16 SVK 28 plakalı kamyonet çarptı. Bu arada Uludağ Üniversitesi Amerikan Futbol takımı oyuncularının içinde bulunduğu Nejat Yıldız’ın kullandığı 16 NP 406 plakalı otobüs, 16 SVK 28 plakalı kamyonete arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada şans eseri yaralanan olmadı.

30 kişilik kafilede takım kaptanı Alican Gökçe boynundan hafif şekilde yaralandı. Gökçe, “Antalya Akdeniz Üniversitesi Amerikan Futbol Takımı ile müsabaka yapmak için yola çıktık. İnegöl mevkiinde önümüzdeki araçlar çarpıştı. Bizim bulunduğumuz otobüs de öndeki kamyonete çarptı” dedi.

Kaza yapan araçlar çekici marifetiyle yoldan kaldırılırken, ölümden dönen futbolcular bir süre köftecide mola verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X