Anıl hayallerine kavuştu

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı,  İstanbul Avcılar’da yaşayan Anıl’ın askerlik hayalini gerçekleştirdi. 4 yaşında geçirdiği havale nedeniyle 20 yıldır engelli olan Anıl Bozkaya, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı sayesinde askerlik hayallerine kavuştu.

Anıl hayallerine kavuştu

Anıl’ı AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen’de yalnız bırakmadı. Kadın kolları Anıl için kına eğlencesi düzenlerken, Gençlik kolları da araba konvoyuyla şehirde tur attırdı. Askerliğini Osmangazi İlçe Jandarma Komutanlığı’nda yapan Anıl, nöbet tuttu, askeri araçla devriyeye çıktı ve komutanlarıyla tanıştı.

TAM BİR BURSA AŞAĞI

Anıl’ın hayallerine kavuşmasından büyük mutluluk duyduğunu belirten AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez, “AK Parti Avcılar İlçe Başkanımızı, Yaşar Karaaslan benimle Anıl ile ilgili irtibata geçti. Anıl tam bir Bursa ve Osmangazi aşığı. Belediye başkanı, Bursaspor’un oyuncularını ve şehri çok yakından takip ediyor, biliyor. Gençlik kollarımız da Anıl’ın askerlik dileğini yerine getirmesi için gereken çalışmaları yaptı. Başta gençlik kolları başkanı Hakan Köprülüoğulları olmak üzere tüm Osmangazi Gençlik Teşkilatı’nın özverili çalışmalarıyla Anıl’ın askerlik hayalini her şeyiyle yerine getirdik” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X