Anlamlı işbirliği

Bursaspor ile Bursa İl Sağlık Müdürlüğü, ‘Farkındayız, Kanseri yeneceğiz’ etkinliğinde birlikte hareket edecek.

Anlamlı işbirliği

Bursaspor ile Bursa İl Sağlık Müdürlüğü ‘Farkındayız, Kanseri Yeneceğiz’ etkinlikleri kapsamında iş birliği yaptı. Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda gerçekleşen toplantıya Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, Bursaspor 2. Başkanı Ali Ademoğlu ile Yönetim Kurulu üyesi Yusuf Arslan katıldı.

Akan ‘Bursaspor ile gerçekleştirdiğimiz etkinlikte vatandaşlarımıza kalınbağırsak kanserine dikkat çekmeyi amaçlıyoruz. Bu kapsamda Bursaspor Tv’de ay boyunca ve stadyumda maçlardan önce skorboardlarda kanserle ilgili kamu spotu gösterilecektir’ dedi. 

Gurur verir

Ademoğlu da, ‘Böyle bir organizasyonda yer almak bize onur ve gurur vermekte. Bursaspor Kulübü olarak üzerimize düşeni yapmak zorundayız. Kanser, yaş, cinsiyet, ırk ayrımı gözetmeksizin insanlığı tehdit ediyor.

Farkındalık ve bilinçlenme çok büyük önem arz ediyor. Böyle bir hastalığın mücadelesi topyekün yapılmalı. Sayın İl Sağlık Müdürümüzün de paylaştığı gibi tüm vatandaşlarımızı Bursa İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Ketem Merkezlerinde ücretsiz tarama yaptırmaya davet ediyoruz’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X