Antalya’da neler oluyor?

Takviye konusundaki belirsizlik kafaları karıştırıyor. Yönetim takımın kamp yaptığı otelde menajerlerle görüşmelerini sürdürürken, scouting ekibinde yer alan Özhan Pulat ve Metin Aydemir Hamza Hoca’ya maç izlettiriyor.

Antalya’da neler oluyor?

Ligin ikinci yarısının hazırlıklarını Antalya Side’de sürdüren Bursaspor’un transferde hala somut adım atamaması tepki çekmeye başladı. Başkan Ali Ay, yöneticiler Ali Ademoğlu, Yüksel Çolak, Fatih Pulat ve Cem Öztürk transfer çalışmalarını takımın kamp yaptığı otelde sürdürürken menajerlerle görüşmelerin devam ettiği belirtildi. Yeşil beyazlı kulübün scouting ekibinde yer alan Fatih Pulat ve Metin Aydemir’de Antalya’da bulunuyor. 

BASIN YAKLAŞTIRILMIYOR

Pulat ve Aydemir ikilisinin Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’na belirlenen isimlerin maç kasetlerini izlettirdiği belirtildi. Başkan Ali Ay ve yöneticilerin transfer konusunda ağzını bıçak açmazken, görüşmelerin sürdüğünü demekle yetinmeleri dikkatlerden kaçmıyor. Basın mensupları futbolcu röportajları haricinde takımın kamp yaptığı otele yaklaştırılmazken, Luis Advincula’nın menajeriyle bir görüşme yapıldığı öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X