Anthony Nwakaeme Başkan’a önerildi

Bursaspor’a kaliteli bir forvet kazandırmak için çaba harcayan yeşil beyazlı yönetimine, menajerler tarafından da öneriler gelmeye devam ediyor.

Anthony Nwakaeme Başkan’a önerildi

Teknik Direktör Paul Le Guen’in Bogdan Stancu’nun yanına son vuruşları daha iyi olan bir golcü istemesinden sonra arayışa geçen yeşil beyazlılarda Başkan Ali Ay’a son olarak Anthony Nwakaeme’nin önerildiği öğrenildi. İsrail’de Beer Sheva forması giyen 28 yaşındaki Nijeryalı oyuncunun 2019 yılına kadar anlaşması bulunuyor.

1 KEZ MİLLİ OLDU

Bu sezon 12 maça çıkan ve 6 gol, 3 asistlik bir performans gösteren deneyimli futbolcu, kariyerinde Romanya’da Cluj, Ariesul Turda ve Petrolul Ploiesti gibi takımların formasını giydi. Piyasa değeri 1 milyon 500 bin Euro olan Anthony Nwakaeme, 1 kez ise Nijerya Milli Takımının formasını giydi. Kariyerinin en parlak dönemlerinden birini yaşayan tecrübeli forvet için araştırma yapıldığı bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X