‘Araplara benzemişsin’ yorumunu yapanlara sert çıktı!

Sosyetenin ünlü simalarından Aslı Şen, Umre ziyareti yaptı. Kutsal topraklardan fotoğraflarını paylaşan Şen, “Bebek’te yürüyüş yaparken rahatsız olduğunuz Araplara benzemişsiniz” yorumunu yapan takipçiye verdiği cevapla dikkat çekti.

‘Araplara benzemişsin’ yorumunu yapanlara sert çıktı!

Youtuber ve sosyete dünyasında isim yapmış olan Aslı Şen, Umre ziyareti için kutsal toprakların yolunu tuttu. Kutsal ziyaretten tesettürlü fotoğraflarını paylaşan Şen, “Bambaşka duygularla dönüyoruz. Allah isteyen herkese nasip etsin!” notunu düştü. Çoğunlukla güzel yorumlar alan ünlü isim, gelen bazı olumsuz yorumlara ise cevap vermekten kaçınmadı.

“ARAPLARA BENZEMİŞSİN”

Takipçileri tarafından tesettürlü fotoğraflarına iltifat alan Şen, bir takipçisinin ” Allah kabul etsin. Yazın Bebek’te yürüyüş yaparken rahatsız olduğunuz Araplara benzemişsiniz” yorumuna ” Evet Arapların yerlere çöp atmasından, deniz kenarına sofralar kurmalarından rahatsız oldum. Kapanmasından veya görüntülerinden değil” sözleriyle cevap verdi.

“NEYSEM O ŞEKİLDE DEVAM EDECEĞİM”

Şen bir başka takipçisinin “Bundan sonra makyaj yapmak açık giyinmek yok. Dünya işlerinden eliniz çekmelisiniz ki gittiğinize değsin” yorumuna “Neysem o şekilde devam edeceğim inşallah” ifadeleriyle karşılık verdi.

“BELKİ BİR TAKİPÇİME VESİLE OLURUM”

Umre fotoğraflarını büyük keyifle paylaştığını dile getirenAslı Şen, güzel mesaj atan takipçilerine teşekkür ederek “Bana çok iyi geldi, belki bir takipçime vesile olurum, hatırlatırım ona da benim kadar iyi gelir. Oradayken değil ama döndükten sonra paylaşmaktan çok keyif aldım” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X