Arınç’tan Bursa’da önemli açıklamalar

Çözüm süreci ile ilgili herkesin müsterih olmasını isteyen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, “Elinde silah olanla konuşacak hiçbir şeyimiz yok” dedi.

Arınç’tan Bursa’da önemli açıklamalar

NEVZAT OKUMUŞ

Partisinin Orhangazi ilçesindeki 5. Olağan İlçe Kongresi’ne katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa’nın AK Parti’yi sevdiğini ifade ederek, hedefi yüksek koymak gerektiğini söyledi. 2015 yılı 7 Haziran ayında yapılacak milletvekili genel seçimine dikkat çeken Arınç, “Kıyamet kopmadıkça Allah’ın izniyle AK Parti tekrar iktidara gelecek” dedi.

Terörü meselesini bitirmek için gayret ettiklerini ifade eden Bülent Arınç, “Akılcı adımlar atıyoruz. Kamu düzeni sağlanmadan size hiçbir şey söylemez ve hiçbir şey kabul etmeyiz. Hem elinizde silah olacak hem de çözüm sürecini konuşacağız. Hem sokakları yakıp yıkacaksınız, hem de çözüm süreci var diye üzerine yatacağız. Öyle mi? Yok öyle bir şey. Elinde silah olan silahını kullanan, şiddet kullanan, masum insanların kanına giren eşkıya ile konuşacak hiçbir şeyimiz yok. Ancak onların anladığı dilden konuşabiliriz. Onu da yerine getiriyoruz. Herkes müsterih olsun” diye konuştu.

YEL KAYADAN BİRŞEY KOPARMADI

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na da yüklenen Başbakan Yardımcısı, “Bu adam partisinde rahat değil. Bunu nasıl başbakan yapacaksınız. SSK Genel Müdürü olmuş, ‘İmtihan yapmaya gerek yok, vaktimiz de yok’ deyip yedi sülalesini doldurmuş. Ben SGK’ya senede 70 katrilyon lira veriyorum, millet güzel sağlık hizmeti alsın diye. O yüzden bunları bir devirsek diye fevkalade hileler yapılabilir, kandırılabilir, bir takım operasyonlar düşünebilirler. Bugüne kadar çok örneklerini gördük. Ama yel kayadan bir şey koparmadı” dedi.

ALTEPE’DEN DESTEK

Orhangazi’nin herşeyi hak ettiğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de, “Bursa’da nasıl ki, ecdat yadigarlarını ayağa kaldırdıysak, Orhangazi’de de cami, kilise gibi tarihsel yapılara da dokunacağız. Cumhuriyet alanı düzenlemesi ve kent parkını yapıp yaşama geçireceğiz. İznik Gölü’nü turizme açıp, Gemlik Körfezi’ni kirli atıklardan kurtaracağız” dedi. Altyapı yapı çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Altepe “Yeni yılda bu çalışmalar da bitecek ve Orhangazi’nin caddelerini sokaklarını en iyi şekilde asfaltlayacağız” diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun da, “Biz çok çalışmak zorundayız. Çalışırken samimi çalışacağız hizmet yapacağız ve halkımızdan destek bekleyecek anaların dualarına talip olacağız” diye konuştu.

AK Parti Orhangazi İlçe Kongresi’nde Başkan Mustafa Kaya güven tazeledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X