‘Arka Sokaklar’ rekor kırdı

Zafer Ergin, Özgür Ozan ve Şevket Çoruh’un başrolde yer aldığı ‘Arka Sokaklar’ dizisi, geçtiğimiz hafta 468’inci bölümü ile ekrana geldi. 10 yıldır ekranda olan yapımı, 109’uncu bölümü geride bırakan ‘Kırgın Çiçekler’ takip ediyor.

‘Arka Sokaklar’ rekor kırdı

Posta Gazetesi’nden Mesut Yar’ın, “Arka Sokaklar Rekor Kırdı” başlıklı yazısı şöyle:

“Ekranda hep dizi izlendiği için hep dizileri konuşuyoruz. Alternatif birkaç iş dışında ekranda farklı içeriklere yer yok. Bu hep böyle mi gidecek artık emin değilim. Neyse.

Elimde ilginç bir istatistik var. Herkesin bir şekilde müptelası olduğu diziler kaç yaşında biliyor musunuz? Ya da şöyle söyleyeyim, kaç haftadır hayatımızda? 

İşte bölüm sayısıyla rekor kıranlar, inşallah bereketi kaçmaz.

Rekor şu an ‘Arka Sokaklar’da (Kanal D). Geçtiğimiz hafta dizinin 468’inci bölümü oynadı. Yıla vurursanız 10’a yakın. İkinci sırada ‘Kırgın Çiçekler’ (atv) var. O daha 109’uncu bölümü geride bıraktı.

Üçüncü sıradaki dizi, 106 bölüm ile ‘Diriliş Ertuğrul’ (TRT 1). Dördüncü sırada ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ (atv) var. 

O da 90 bölüm yayınlandı. Ve beşinci sırada ise 56 bölümle ‘Kalbimdeki Deniz’i (FOX) görüyoruz. Eh o da hayatımıza gireli epey zaman olmuş… “

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X